oltcitak - Milanko , máš smolu pri svojom aute, ale keď Ty sa tak rád v tom vŕtaš... keby všetko fungovalo tak ako u mňa, nudil by si sa

Na druhej strane, nik nemá toľko úprav a rôznych fičúr na aute ako Ty, takže tvoja H1 je od tej sériovej už na míle vzdialená.
petzl62 - Spoľahlivé je, musím zaklopať na drevo, aby som nezariekol

No a keby si tak mal pravdu a podarilo by sa mi dať ešte 400. Alebo radšej 600 - ak budem mať rovnaký ročný nájazd ako doteraz, tak to by so mnou

vydržal až presne do dôchodku, ak nám to zas neposunú... A mal by som milión, aspoň kilometrov

Motoricky to podľa mňa zvládne, ale za ďaľších 12 rokov ho asi zožerie hrdza. Zatiaľ sú to len viditeľné zadné lemy a dvojkrídlové dvere na spodku. Na podvozku nič vážne, ale kto vie, čo vykukne po zime. Ale čoho sa viac bojím, sú Bruselský ekoteroristi, ktorí nám postupne naše spoľahlivé autá odstavia a budeme musieť prejsť na elektrošmejdy.
Espero - H350 je už proti našim autám loď. Pred H1 som jazdil Citroen Jumper, Iveco Daily, Fiat Ducato a 2xPeugeot Boxer, takže skúsenosti s touto veľkosťou auta mám a som rád, že som ich mohol vymeniť za niečo menšie. H1 mi nosnosťou urobí tú istú službu ako veľké dodávky, v meste je obratná a dostanem sa všade a aj zaparkujem, kde bežné osobné autá. Toto je už naozaj kus auta (nehovorím, že sa mi nepáči, má niečo v sebe z nového Craftera, trochu z Tranzita a Sprintera) ktorý nevleze do garáží no a v dovolenkových destináciách by si ho musel odstaviť už "pred dedinou", vybrať z kufra motorku, alebo bicykel a urobiť si prehliadku "na ľahko". A nik nevie, ako bude spoľahlivé, lebo keď si pozrieš len tu na fóre, čo všetko zažili majitelia novej generácie H1, tak je to na zaplakanie.