Klasika, udelal jsem servis za skoro 25 tisic a druhej den se rozhodl jit dal, pritom by dal najela jednou tolik, podvozek perfektni a motor po servisu. Ve finalni den koupe novyho jsem jeste zmenil objednavku z Carense na Ceeda.
mnkk: xenony v tom uz davno nejsou, nevim, kde to vzali, ani vyhrev sedacek a ani to nebourano moc nesedi, nehodu jsem dokladal fotkama. Ale prodavaji oni, ja uz i30 nevlastnim. V mym inzeratu jsem uvadel pravdivy soupis.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Čau Pavle! To je dost, že se tu vokážeš čoveče
Ale teď, když už máš ne (i když je to sestřička), už to asi zase tak často nebude, viď?
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013 NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Jo před zimou chci dát přední brzdy, tak se nachystej
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013 NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)