Moja logika pracuje trochu inak.
Ak je vonku -5, a padla bratislavská rosa, ktorá zmrzla na oknách, alebo treba odmetať sneh, otvorím auto, dám ručnú, naštartujem, zapnem vykurovanie zadného okna, stlačím rozmrazovanie predného a idem čistič zvonku. Podĺa postihnutia

to trvá 2-4 minuty, obucham (mnohokrát zbytočne) nohy o seba a ide sa. Pohýňam sa z autom, ktoré už má odhmlené čelné okno a začína kúriť, ventilátor na II, aby my ten vzduch nefukal na holé čelo.
Mám tam gombíky, tak ich používam.
Aký význam má najprv oškrabať a potom začať zohrievať, nehovoriac o tom, že keď sa dostanem k zadnému oknu, ide to ľahúčko dole.
Mám Papučku tri roky.Za tú dobu sa manželka naučila ovládať tri gombíky:stišovať rádio, otvoriť okno a to najdôležitejšie...zapínať ohrev na nohy. V aute ideme obyčajne traja až štyria, dýchame jak sloni a tak konečne pochopila, že to tlačítko sa môže zapínať, až keď je auto zohriate, lebo inak sa mi okamžite z vnútra na okne vyzráža hmla. Potom ja musím vypeckovať ventilátor a studený vzduch fúka do očí.
Takže je možné, že ak niekto jazdí sám, je to v pohode ,ale pri obsadenom aute je lepšie auto trošku prihriať.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com