Miroslav: Tady to není o moc lepší. Ve čtvrtek jsem otočil západní Čechy a místy jsem musel dávat hodně velký pozor, abych neprorazil kolo.
Moderátor: Moderátoři

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
 .
 . Sedačky skvělé, celkové v autě dostatek místa, ačkoliv tohle je generace, kterou kvůli masivní palubce nemusím. Zvykl jsem si ale opravdu rychle
 Sedačky skvělé, celkové v autě dostatek místa, ačkoliv tohle je generace, kterou kvůli masivní palubce nemusím. Zvykl jsem si ale opravdu rychle   Volant byl příjemný a "správné" velikosti i tloušťky a okamžitě mi padl do rukou. Pouze tlačítka byly na opačné straně než u Tucsona
 Volant byl příjemný a "správné" velikosti i tloušťky a okamžitě mi padl do rukou. Pouze tlačítka byly na opačné straně než u Tucsona   Líbil se mi i barevný displej mezi budíky a celkově zobrazení údajů. Zamrzí nepoužitelná loketní opěrka, která není výškově ani podélně nastavitelná a je uložena celkem nízko. Jinak auto sedí celkem nízko a vždy, když jsem šel do tašky na zadní sedačku, okopával jsem prahy
 Líbil se mi i barevný displej mezi budíky a celkově zobrazení údajů. Zamrzí nepoužitelná loketní opěrka, která není výškově ani podélně nastavitelná a je uložena celkem nízko. Jinak auto sedí celkem nízko a vždy, když jsem šel do tašky na zadní sedačku, okopával jsem prahy   

A jelikož všechny auta byly na letních pneu, asi tam nesněží nikdy.
 A jelikož všechny auta byly na letních pneu, asi tam nesněží nikdy.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |