Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ahoj. Je to odkaz na ruske stranki. http://ceedclub.ru/forums/index.php?topic=7544.0maco píše:budu muset urgovat na garancce a obcasne drncici zpetne zrcatko...
tatchwud píše:No mě se ozve občas lupnutí od volantu,či nápravy,když stojím na místě,nebo při pomalé rychlosti, zajíždím a otočím volantem skoro nadoraz.Nejedná se při tom o najetí na nerovnost.
Při první garančce vyřešeno výměnou řízení. Loupání ve volantu způsobuje vůle v převodce řízení.Už se to tady opravdu řešilo a dořešilo. Byla tam větší vůle v v převodce řízení,či jak se to zove.Nešlo to seřídit,tak to vyměnili celé.Objednali mě a do pár dní jim to poslali. Ráno jsem auto přistavil a odpoledne jsem si ho vyzvedl. Teď vše OK.Jinak mám opravdu korejce.Je to snad jediná věc,která mě potkala.dipol100 píše:Tak už mi to dělá taky, podařilo se někomu z vás, kterým to taky dělá vypátrat příčinu a opravit to?tatchwud píše:No mě se ozve občas lupnutí od volantu,či nápravy,když stojím na místě,nebo při pomalé rychlosti, zajíždím a otočím volantem skoro nadoraz.Nejedná se při tom o najetí na nerovnost.
přes brzdu jsem to nezkoušel,jen na místě v krajních polohách vlevo a vpravo.Laxius píše:Ahojte, rad by som sa vratil k tejto temeVsimol som si, ze to lupanie/praskanie ktore som opisoval cez zimu, v lete akoby zmizlo. Dokazem ho vsak reprodukovat. Staci, ked zatlacim brzdovy pedal a snazim sa otocit volantom doprava alebo dolava. Vtedy sa to lupanie/praskanie z volantu znova ozve. Tatchwud, nevsimol si si nieco podobne? Mate niekto este taketo skusenosti? Mam korejca a "len" 3rocnu zaruku, ktora mi konci v dalsom aprili, tak dovtedy by som to rad riesil, ale zatial auto potrebujem ako sol, mozno sa neskor situacia trosku zlepsi a budem ho moct nechat v servise na dlhsiu dobu.
PS.Pisalo sa tu aj o klepani v riadeni. Moze mi niekto komu riadenie klepe napisat, ci praskanie/lupanie, alebo stav ktory sme opisovali v tomto topicu je to iste?
Dakujem!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |