Prosímtě vždyť si to určitě ty!!

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
ty jo jet na 4ku 90km/hKyrglik píše:Ty Joudo jeden Joudovatej.......Já jezdím pomalu a při kraji,aby se nic nestalo.Pětku zařadím jen když je to nutné,jinak jezdím maximálně za 4,pač 90km/h se na pětku jet nedáTeda dá,ale nechci
![]()
Dobrá,prokouknul si mě.V obci jezdím 150 a mimo 190,jak říkají pravidla silničního provozu o českých komunikacích
Rasty píše:ty jo jet na 4ku 90km/hKyrglik píše:Ty Joudo jeden Joudovatej.......Já jezdím pomalu a při kraji,aby se nic nestalo.Pětku zařadím jen když je to nutné,jinak jezdím maximálně za 4,pač 90km/h se na pětku jet nedáTeda dá,ale nechci
![]()
Dobrá,prokouknul si mě.V obci jezdím 150 a mimo 190,jak říkají pravidla silničního provozu o českých komunikacích![]()
ty asi nevíš že na 4ku to papá dosti. To já raději 5ku než aby mi tekl benzím proudem
Že si se přiznal - odpuštěno( zmé strany)Kyrglik píše:4Rasty,Jouda:
Dobrá,přiznávám že jsem se nechal unéstNa čtyřku taky nejezdím 90,pač bych to zbytečně kroutil...Prosím o odpučtění
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |