S tim mam taky hafo zkušeností
 S tim mam taky hafo zkušeností  Káble seženeš za pětikilo a víko rozdělovače za stopade v pohodě
 Káble seženeš za pětikilo a víko rozdělovače za stopade v pohodě 
Moderátor: Moderátoři
 S tim mam taky hafo zkušeností
 S tim mam taky hafo zkušeností  Káble seženeš za pětikilo a víko rozdělovače za stopade v pohodě
 Káble seženeš za pětikilo a víko rozdělovače za stopade v pohodě 
 ,ale žádná změna,Tak už jsem objednal hlavu rozdělovače,tak až dojde,tak budu referovat.
 ,ale žádná změna,Tak už jsem objednal hlavu rozdělovače,tak až dojde,tak budu referovat. 

.Zdá se bohatá směs,svíčky jsou černý a trochu vlhký.Už jsem měnil palec,hlavu rozdělovače,kabely na svíčky,čidlo teploty,snímač tlaku v sacím potrubí,kontroloval jsem všechny hadičky,kontakty a kostry a už fakt nevím.Ještě mě napadá lambda,potenciometr škrticí klapky a pak to prej taky může dělat ta černá krabička jak je u lišty na vstřiky.Ale nevím jak to vše vyzkoušet
 .Zdá se bohatá směs,svíčky jsou černý a trochu vlhký.Už jsem měnil palec,hlavu rozdělovače,kabely na svíčky,čidlo teploty,snímač tlaku v sacím potrubí,kontroloval jsem všechny hadičky,kontakty a kostry a už fakt nevím.Ještě mě napadá lambda,potenciometr škrticí klapky a pak to prej taky může dělat ta černá krabička jak je u lišty na vstřiky.Ale nevím jak to vše vyzkoušet  Lambdu jsem zkoušel odpojit,ale žádná změna,akorát svítila cheek in.
 Lambdu jsem zkoušel odpojit,ale žádná změna,akorát svítila cheek in. .Tak jsem celej šťastnej jel dnes do kelly pro kabely.A co myslíte.Stále blbne i s novejma,asi už mě m..ne.Rozdělovač jsem zatím venku neměl,tedy skoro.Udělal jsem si rysky,ale pak se mi povedl vyndat tak o tři cm a dál nešel,tak jsem ho dal zpět,radši
 .Tak jsem celej šťastnej jel dnes do kelly pro kabely.A co myslíte.Stále blbne i s novejma,asi už mě m..ne.Rozdělovač jsem zatím venku neměl,tedy skoro.Udělal jsem si rysky,ale pak se mi povedl vyndat tak o tři cm a dál nešel,tak jsem ho dal zpět,radši  .Ještě mě napadá,že koupím kontaktol,všude ho nastříkám a pak,když to nepůjde,tak půjde ze skály
.Ještě mě napadá,že koupím kontaktol,všude ho nastříkám a pak,když to nepůjde,tak půjde ze skály 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |