Dneska jsem práci dokončil. Album (http://deerc.rajce.idnes.cz/Montaz_elek ... ou_do_ix20) je doplněno o dalších pár fotek. Kamera se zrcátkem je plně funkční a jsem rád, že to mám zasebou
 .
.Moderátoři: frawd, Moderátoři
 .
.

O řídící jednotku jsem se ani neotřel. Napojit něco na + a kostru ... to je snad běžná záležitost. Pokud se např. stane, že se přeruší ony kabely, kde je provedeno napojení, určitě v takovém případě záruku nevyužiju.
 O řídící jednotku jsem se ani neotřel. Napojit něco na + a kostru ... to je snad běžná záležitost. Pokud se např. stane, že se přeruší ony kabely, kde je provedeno napojení, určitě v takovém případě záruku nevyužiju.
 .
. (překvápko) a zrcátko DS-430, materiál 4000 Kč a montáž 2500 Kč. (nechtělo se mi kuchat nové auto tak v
 (překvápko) a zrcátko DS-430, materiál 4000 Kč a montáž 2500 Kč. (nechtělo se mi kuchat nové auto tak v   servisu). Zrcátko je nasazené na původní. Časem dodám foto zástavby kamery.
 servisu). Zrcátko je nasazené na původní. Časem dodám foto zástavby kamery.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |