Ahoj všem, tak si dovoluji toto téma uzavřít s tímto výsledkem :
- dostal jsem odpověď z HMMC a Hyndai Social Care ( facebook ), že je to mrzí ať se obrátí HMCZ a resp. z facebooku, že to předávají na příslušná místa.
- od Hyundai Motor Czech do dnešního dne žádná reakce a můžu tedy konstatovat, že strategie této společnosti je nekomunikovat v případě problémů.
- pro mě, mé okolí a všechny co znám je tedy Hyundai mrtvá značka, se servisní sítí na úrovni roku cca. 1995 a všem budu koupi této značky rozmlouvat.
- omlouvám se všem Hyundajákům tady, ale prodejce byl vrchol a HMCZ je pro mě už výstup na úplný vrchol mezi nejhorší značkovou servisní síť u nás.
- výjimkám, kteří dělají Hyundai servis poctivě se také omlouvám.
- Všude narážím na dobrou práci PR oddělení Hyundai, jak se posiluje a zkvalitňuje síť jejich obchodní partnerů a reakce nás "obyčejných" zákazníků nikoho nezajímá a hlavně pánové z Hyundaie, přečtěte si tady to hezké fórum a zjistíte, že skutečnost je zcela jiná. Proto se ještě pokusím upozornit ostatní případné zájemce jinou cestou na velkou obezřetnost při koupi těchto vozů:
- na protizákonné praktiky pana prodejce, které mě stály nemalé náklady, upozorním Českou obchodní inspekci, možná nejsem první co měl špatnou zkušenost tady a aspoň bude tento obchod někdo hlídat, když ne HMCZ.
- zadal jsem přípravu článku upozorňující na skutečný stav servisní sítě Hyundai po odchodu 1/2 prodejců z minulého roku a se zkušenostmi se servisem např. z tohoto fóra. Třeba to nějaké vydavatelství zaujme a nebude mít u něj značka předplaceno příliš mnoho reklamy
Uf a už o Hyundai nechci slyšet

jak tu někdo psal , všechno špatné je pro něco dobré a jsem rád, že jsem se nakonec této značce neuvázal.
Díky všem za podporu a pozornost, snad jsem Vám neunudil
Milan