Obuté mám Goodyear Vector 4 Seasons Gen-2 17 palcov.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
partnerku mám spod Tatier takže u svokrovcov som tam takmer každý mesiac. a veru, s celoročkami by som si netrúfol jazdiť ani tu na dolniakoch.
Mexican píše: ↑26 lis 2020, 14:00 celorocne pneu (Sava Adapto) sme mali na fabke 4 roky, najazdenych asi 30 000km. Ostalo este celkom dost dezenu, ale vymenil som za nove FuldaMultigrip
Tie Savy boli super. Byvame na kopci za dedinou a manzelka v pohode vysla to co nevysiel sused so zimnymi na i40. Z kopca to tiez malo slusnu trakciu, nemal som pocit ze tych asi 5 dni co bolo nasnezene to nejak hrnulo sned pred sebou. Handling fajn. V lete na primestske auto dostacujuce. Jedine co som mal pocit bolo ze poslednu sezonu akoby ztvrdli a hned za zaciatku jazdy mali na mokru pri trakcii trochu presmykovat
u I30 by som mozno premyslal, ale asi by som sa celorociek nebal. Ale asi by som vilil tie Crossclimate alebo Quadraxer. Pripacne Vector All season, tie ma obute vacsina americanov a aj v takom Texase vie celkom nasnezit a zeby sa tam hromadili mrtvoly sa neda povedat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |