PS: The Cory - poslední příspěvek se necituje

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Díky, koukám na to a nevypadá to zle. Zkusím si o ni něco najítpozorovatel píše: ↑28 úno 2021, 00:00 Mazda 6? Tú som bol skúsiť, prišla mi slabá výkonovo ale to bola jediná vec, ktorá mi prekážala.
Z těch MPV jsem koukal na Renault Grand Scenic, ale ten nový je už cenově mimo a právě ten Peugeot 5008. Jinak C4 Grand Picasso není moc pěkných na výběr.Axel.Foley píše: ↑28 úno 2021, 00:13 Espace, Alhambra, Sharan, Galaxy, S-Max, Touran - ve všech je spousta místa. Nebo je MPV mimo?
PS: The Cory - poslední příspěvek se necituje![]()
Myslel jsem Grand Scénic, špatně jsem to napsal. Místa spousta a motor 1,3 stačil, jelo to překvapivě dobre.
Ty 2,0 atmosféry se zdají být v dnešní době turb proste slabé a line. U Mazdy 6 bych těšil odhlucneni, to je slabší a pak možná evegreen Mazda a koroze. Ideální by byla s 2,5 atmosférou + automat. Jinak M6 v té jejich červené je porad moc hezké auto a po faceliftu má i slušný interiér.TheCory píše: ↑28 úno 2021, 00:21Díky, koukám na to a nevypadá to zle. Zkusím si o ni něco najítpozorovatel píše: ↑28 úno 2021, 00:00 Mazda 6? Tú som bol skúsiť, prišla mi slabá výkonovo ale to bola jediná vec, ktorá mi prekážala.![]()
Paráda, díky, pěkně jsem to pročetl. Ta novější Insignia vypadá skvěle, musím si zjistit, za jaké ceny se v Německu prodává (doufám, že se tam té zlé nafty budou chtít levně zbavitidam.i píše: ↑27 úno 2021, 23:01 Nič proti i40,alebo Kia Optima sú už staršie modely.Bol som pred rovnakou dilemou.Riešenie nájdeš v mojom podpise.S naftou nemám veľa skúsenosti.
Skúsil by som bližšie sa pozrieť na Insigniu B.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/opel ... a/19001713
Moju skúsenosť môžeš nájsť tu :
https://moje.auto.cz/idam-i/ziadna-1.html
Ty 2,0 atmosféry se zdají být v dnešní době turb proste slabé a line. U Mazdy 6 bych těšil odhlucneni, to je slabší a pak možná evegreen Mazda a koroze. Ideální by byla s 2,5 atmosférou + automat. Jinak M6 v té jejich červené je porad moc hezké auto a po faceliftu má i slušný interiér
To ze ty si auto opatrujes, tak nemusí být rezavě. Ale mzdy 5 jak I tak II na to trpěly docela dost. Mx-5 to samé. Chtěl jsem koupit kdysi M6 I 2,0 benzin, bylo tři roky stare cca 75 kkm, měla ro manželka od kolegy z práce od novoty. No rzo tam bylo dost, zadní lemy chycené a prahy to samé.pozorovatel píše: ↑28 úno 2021, 14:28Ty 2,0 atmosféry se zdají být v dnešní době turb proste slabé a line. U Mazdy 6 bych těšil odhlucneni, to je slabší a pak možná evegreen Mazda a koroze. Ideální by byla s 2,5 atmosférou + automat. Jinak M6 v té jejich červené je porad moc hezké auto a po faceliftu má i slušný interiér
Neviem, som bývalý majiteľ Mazdy. Mám ešte jednu starú 626ku r. 97 doma a môžeš prísť osobne skontrolovať stav korózie. Trochu sú chytené zadné lemy ale to je tak všetko. Na 24 ročné auto nie zlé. Nové Mazdy majú dobre ošetrené karosérie.
Ale je pravda, že atmosféry vedia robiť. Diesle neviem. No ľudia ich kupujú a jazdia po cestách...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |