milosh píše: ↑26 čer 2023, 11:10
Máte někdo změřeno, jestli kufr Tuscona je větší než Combi i30? Často vozím v autě kolo a celkem mě zajímá, jestli by se tam vešlo do Tucs.
Jen pro pobavení, jak jsou nový auta na prd. Byl jsem dnes sportovat, vyvezl autem kolo na Krušné hory a trošku to tam projel, pondělí je ideál bez lidí, víkend tam je na prd. A když jsem dojel zpět a nakládám CELÉ kolo do svého kombíku, vidím vedle přijel pán s Karoqem, vyndal kolo a nasazoval přední, protože se mu tam celý nevešlo, tak nevím, to je podle mě taky celkem velký auto ne aby ho tam taky dal bez sundavání čehokoliv?
Mám
Tucson TL
- rám 26": vyberu roletu, sklopím opěradla zadních sedaček, na ležato s lehce vytočeným předním kolem luxusní převoz
- rám 27": také bez problémů, identický postup
i30 PD:
- rám 26": vybral jsem roletu a sklopil opěradla zadních sedaček, abych zjistil, že batožinový prostor je v porovnání s Tucsonem citelně užší

po několika minutách laborování ve dvou jsme tam kolo dostali bez toho, abychom poškrábali plastové obložení; také naležato, s lehce vytočeným předním kolem, vzadu ještě celkem dost místa
- rám 27": identický postup, který spravilo několik minut laborování navíc
Karoq je, myslím, menší, než Tucson