Ach soooooooooooooooooooo . Už jsem se chtil, sice na poslední chvilku ale teď už tomu rozumím.Sokyno píše:jestli to ani ted nepochopis tak se vzdavam me umeni vysvetlovat malovanim je propadak![]()
![]()
btw:... a co to tak asi koštuje za kus? (v CZK prosím)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ach soooooooooooooooooooo . Už jsem se chtil, sice na poslední chvilku ale teď už tomu rozumím.Sokyno píše:jestli to ani ted nepochopis tak se vzdavam me umeni vysvetlovat malovanim je propadak![]()
![]()
sem si to mrknul na netu je to sice drahzi spusob 2400sk ale asi nejlepsiKorálek píše:Ještě je jedna možnost.
Kup si nový zátěžový péra,mají tu vlastnost že když jsi prázdnej tak se chovají jako obyčejný ale když naložíš auto bagáží+dozadu lidi tak ty péra to podržejí ve standardní výšce a vůbec neklesnou a přitom se chovají úplně běžně.
Tuším že je vyrábí firma MAD.
Rasty píše:bohrosik: napiš SZ Jirkoj, ten jestli se nepletu to má na svém acentu, tak ti řekne jak je spokojenej
nalad si google. a pak tam zadej pruziny MAD vcelku tam toho je dost.bohrosik píše:Rasty píše:bohrosik: napiš SZ Jirkoj, ten jestli se nepletu to má na svém acentu, tak ti řekne jak je spokojenej
super, dik moc za tip. Určitě se optam. Ale nejak ho tu v kontaktech nikde nevidim. Mas ten nick dobre????
Hledal jsem na netu info o zátěžových pružinách, ale vsude stejne info a moc moudrej jsem z toho nebyl.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
| Partner: | Hyundaiklub.pl |