caruser
vlado1979
Farrael
69pavel
Všem Vám děkuji za odpověď
Můj styl jízdy je z kopce noha z plynu a se zařazenou rychlostí, jinak spíše pata na plynu než špička, ta jen zlehka. Mimo město kratší vzdálenosti cca 6,2 a Praha byla 5,7 ( 400 km celkem tam a zpět) a po městě k těm 7mi l.
Pokud bych jela s vyřazenou rychlostí, tak mi PP ukazuje spotřebu maximum - můj PP neukazuje momentální litry, ale je tam plná čára. Pokud jedu bez plynu se zařazenou rychlostí tak PP ukazuje minimum spotřeby. Alespoň doufám, že jsem to dobře pochopila.
Pořád stále doufám, že se spotřeba ještě ustálí a ráda jezdím, jen při dnešních cenách je to dost v "složité" zajíždět vozidlo jen tak z plezíru.
Původní auto Corsička mi jezdila za 7l a při jeho stáří a najetých kilometrech? (Vlastnila jsem ho 4 jeho poslední roky). Původně s ní jezdilo mnoho řidičů - sloužila totiž autoškole, mému strýci. Auto mělo jednoho majitele, ale spoustu spoluřidičů

. Chtěla jsem si koupit novou Corsu, ale vzhledem k ceně a vybavení to vyhrála I20 nakonec. Jen ten servis, tedy Ti co ho u nás zde představují a firmu

zastupují, by měli mít trochu jiný zodpovědnější přístup k zákazníkům. No jistě si dovedete představit, ještě když jim tam přijede ženská - zkoušejí oblbovat. Vím, že to sem do tématu nepatří - prosím jaké máte zkušenosti se servisní prohlídkou - můžete mi napsat soukromě?
A k aktuálnímu tématu? Zajímalo by mi, když je namontované LPG, jak funguje či nefunguje PP?
Vše co ukazuje se vztahuje k benzínu a nebo nějaké hodnoty se dají spojit i ve vztahu k LPG?
Díky... trochu se to tu rozproudilo... JJ