Konečně, Nokian vyrábí obojí

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

je auto zivejsi než na začátku?
 je auto zivejsi než na začátku?
](./images/smilies/eusa_wall.gif) . Koukám ty máš studenej motor, tak jsi to fotil vklidu v garáži
 . Koukám ty máš studenej motor, tak jsi to fotil vklidu v garáži   

auto je uz trosku zivsie, ale momentalne nieje moc sanci to vyuzit. za studena mu zle nerobim. inak sa mi zda, ze pomerne rychle chladne (tu su teploty okolo 0C)
 auto je uz trosku zivsie, ale momentalne nieje moc sanci to vyuzit. za studena mu zle nerobim. inak sa mi zda, ze pomerne rychle chladne (tu su teploty okolo 0C)  okrem vymeny oleja teda, asi umyvacku. inak daval si niekto robit polepy priehladnymi foliami (dvere, blatniky, kapota) voci kamienkom, susedom na parkovisku..
  okrem vymeny oleja teda, asi umyvacku. inak daval si niekto robit polepy priehladnymi foliami (dvere, blatniky, kapota) voci kamienkom, susedom na parkovisku..

tie kramy sa vobec nedaju tocit nad 4500, neni s nimi ziadna zabava
  tie kramy sa vobec nedaju tocit nad 4500, neni s nimi ziadna zabava  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

takže se vždycky těším do GDI
 takže se vždycky těším do GDI 
 jednomu znamemu som kratko po kupe povedal, ze je to GDI a on na mna "ved si vravel, ze budes kupovat benzin"
 jednomu znamemu som kratko po kupe povedal, ze je to GDI a on na mna "ved si vravel, ze budes kupovat benzin"  

Tak si vypni naslouchatka "pardale"vorlajz píše:njn... to D je tam matoucí....
já tu kapotu zkusím trochu odhlučnit... já už jsem starej pardál, já chci mít v autě klid

myslím jako k těm naslouchadlům
  myslím jako k těm naslouchadlům 
Tak to by jsi mel oblepit hlavne cely interier pod kobercemvorlajz píše:njn... to D je tam matoucí....
já tu kapotu zkusím trochu odhlučnit... já už jsem starej pardál, já chci mít v autě klid

Za me musim rict, ze se predni podbehy vyplatily, je slyset mene hluk od kol a hlavne, kdyz je mokro.
  Za me musim rict, ze se predni podbehy vyplatily, je slyset mene hluk od kol a hlavne, kdyz je mokro.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |