Štěpáne, koukni mi prosím do databáze, kolikátej budu, když to stihnu o prodlouženým víkendu namontovat....Mr. HYUNDAI píše:První o kom vím, že do toho v ČR šel. Ale jak jsem to vyvěsil na moje.auto.cz, tak už to po SZ frčelo
.

Moderátor: Moderátoři
Štěpáne, koukni mi prosím do databáze, kolikátej budu, když to stihnu o prodlouženým víkendu namontovat....Mr. HYUNDAI píše:První o kom vím, že do toho v ČR šel. Ale jak jsem to vyvěsil na moje.auto.cz, tak už to po SZ frčelo
.
Cena 3000 oproti ebay, kde vyjde na 5000. Mám v plánu to dělat zítra, tak jsem zvědav, jak to dopadne, ale dám jí tam i kdybych jí měl nalepit jenom na lepidlo na okna.bony píše:Cena? Vypada to moc dobre doufam ze brzo nahodis fotku jak to vypada na aute.
To jsou ty nálitky, do kterých dle mě musíš našroubovat právě ty šroubky, jak jsi mi psal, že to dalo práci ho trefit a najít dost dlouhé.Mr. HYUNDAI píše:Tyhle nálitky si vůbec nevybavuji, takže Ti jejich "nepostradatelnost" zhodnotit nemůžu. Lepidlo moc zapotřebí nebude, když se popereš s vypilováním spodních oček.
Na těch fotkách to rozebírají bez vyndání nárazníku, taky jsem to jednou absolvoval, když jsem masku polepoval černou fólií, ale je to očistec to vyndavat, ruce dodřený jak pes, protože je tam nespočet šroubků, který ten vršek zvnitřku drží. Ale jelikož na to mám zítra celý den, tak to nejdřív taky zkusím rozebrat před vyndáním nárazníku, ale stejně ho pak budu muset sundat, abych to mohl napasovat. Pokud se na to bude dát koukat a nebude to moc doprasený, tak to určitě nafotím.chrobak píše:Mohol by si spravit mensiu fotodokumentaciu pre nas menej zrucnych![]()
Inak tu je par fotiek ktore som nasiel na nete ak niekto potrebuje tiez pomoc
http://postimg.org/gallery/1x4q7gpza/479c885c/
Jasně, že ho sundám, jen si nepamatuji, jestli drží někde pod světlem a musím je vyndat nebo ne? Jestli myslíš díry na dlouhý šroub v horním rohu, tak to je právě to co mám v jednom rohu ulomený, tak jsem zvědav jak to tam přichytím. Když jsem na to koukal, tak mi přišlo, že by bylo lepší tu masku pasovat do nárazníku bez toho horního plastu, ten se tam dá přece našroubovat až na konec před zpětnou montáží na auto, pokud se nepletu?Mr. HYUNDAI píše:Bez sundavání nárazníku to ani nezkoušej. Je to ztráta času. Nárazník máš dole za 10 minut a k vyndání původní třídílné masky budeš mít ideální přístup. Novou masku rovnou slož oba díly dohromady. Ty díry na ten dlouhý šroub byly vyloženě v tom rohu.
Ta očka na spodní straně se hrozně blbě pilují ručně, je tam málo místa. Buď to vezmi bruskou nebo s citem vrtačkou.
Pod pojistkou kapoty je takový plastový žlábek chycený rovnou na plechu, ten tam drobet překážel.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |