Ale on neprudí
Já to i chápu.Jenže Dušane,buďme realisti.S motorem 1,6TGDi bychom měli slušné auto se slušnou dynamikou,ale neslušnou spotřebou.Jo s dvoulitrem by to mohlo být podstatně zajímavější,jenže tam zase budou zasahovat bruselští ekoteroristé do všeho,co by z toho mohlo dělat auto.
Takže mi vychází ta oturbená
1,3 nejlíp.
Měl jsem teď dva dny možnost jezdit kolegovým Rapidem 1,4tsi...no...dobrý,jede to...to je tak hodnocení všeho co bych k tomu napsal.Na deklarovanou průměrnou spotřebu jsem se ani nepodíval,spíš skoro k jejímu násobku

Co se komfortu týká-nejde to srovnávat,snad jedině infotainment mi přijde podstatně lepší a vymakanější.Co se vnitřního prostoru a jeho kvality týká-opět nesrovnatelné,pokud tohle chtějí ve Škodě dávat za vzor etalonu proti nové i30,no hodně štěstí a hodně zaslepených příznivců značky Škoda.
Jízdní vlastnosti jsou kapitolou samou o sobě a tady nová i30 ujíždí o parník.Určitě ne všem.to je stupidita vedení,ale etalonu srovnání Škody opravdu o parník.Moc rád jsem si v podvečer sedl do své i30 a užil si to nejpodstatnější-jízdu v autě.Ne přemisťování z bodu A do bodu B.