Co se týče otevírání nových úseků dálnic, chlubit se tím, že byly otevřeny 4 km nové dálnice za rok je k pláči. Tím se může chlubit leda tak idiot A dálniční úsek přes Ostravu... bez komentáře raději, aby mi nepraskla cévka, to mi za to nestojí...
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Hoši, nič si z toho nerobte, v Prešove bol výjazd na diaľnicu cez semafor niekoľko rokov A nebyť toho, že sa pokračuje v stavbe obchvatu Prešova a už sú vybudované ďalšie úseky, cez ten semafor na diaľnicu by sa jazdilo doteraz
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024- Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017 ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024 ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Nevím jak kdo jezdí k našim severním sousedům. Tam se staví obchvaty a dálnice o dušu, je tam asi chtění něco dělat.
Krátké videjko ze stavby obchvatu Nysy, takové nemáme u nás dálnice a tam je to jen obchvat města. Stavěli to 3.5 roku i s průzkumem. https://www.youtube.com/watch?v=7ywDdsIxeow
Jeden dálniční vtip:
V Německu se setká německý ministr dopravy s českým protějškem a večer ho pozve k sobě domů na večeři - vila jako kráva před ní bazén , Porche, tenisový kurt..... Český ministr říká sakra ty si ale žiješ , to máš všechno z platu? Německý ministr se pousměje a povídá: vidíš tamtu dálnici? Jo... Takže ta dálnice je o 30cm užší no a úspora se mi zde projevila Za rok se sejdou v Česku a český ministr pozve německého ministra na večeři k sobě domů. Zastaví před zámkem, perfektní zámecké zahrady, krytý bazen, 2 Porsche před domem..... No ty si ale žiješ povídá němec, to přece nemáš ze svého platu, ne? Český ministr ho vezme k oknu a povídá: Vidíš támhle tu dálnici ? Němec: ne nic nevidím.... TAK VIDÍŠ
Polsko je typický příklad, že když se chce, tak to jde. Valí s dálnicem jak o život a v podstatně jiné kvalitě než ty tankodromy u nás. Asi před měsícem jsem byl v Katowicích na letišti a dálnice jako lusk
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
A v tom Polsku je to o to zajímavější, že tam narozdíl od nás zůstal soukromý sektor, tedy pole mají své vlastníky, kteří na nich hospodaří po generace a přesto se najde vůle ty dálnice postavit a pozemky na ně zajistit - jak je možné že někde to jde a někde ne, ale stříhací stanice oveček fungují dokonale chybí mi ten blicí smajlík -
Jednoduché řešení - příjem z pokut je příjmem státního rozpočtu - hned by se ukázalo která zastupitelstva míří na bezpečnost a která na naplnění obecní kasy Ale v tom Varnsdorfu to fakt přehánějí, radar je umístěn na vjezdu do obce snad 100 m za teréním zlomem v místě kde končí předjížděcí pruh v kopci. Navíc zřejmě měří okamžitou rychlost vozidel vjíždějící do obce a pak i průměrnou v úseku. Mnoho lidí předjíždí množství kamionů v tom kopci a za horizontem předjížděcí pruh končí a musí se zařadit zpět mnoho lidí tedy vjíždí do obce - značka je v poli a pokud předjíždí kamion vůbec nemusí značku obec vidět a protože je v poli bez zástavby ani mu nemusí dojít, že je v obci, zástavba obce začíná někde v dáli , vlevo je postavená na louce pumpa , znám spousty pump, které jsou mimo obec a kolem nich není nijak rychlost omezena......
No posuďte sami z fotky měří se zhruba 100m za začátkem obce
Clipboard01.jpg (50.9 KiB) Zobrazeno 1753 x
Za mě jasná past zřízená za účelem naplnění obecní kasy
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
IX 20 1,4 Trikolor, Creamy White (09/2013)
...................................
ex.
Citroen Xsara Break 1,6/16 Exclusive, GRIS ALUMINIUM (06/2002)
Felicia,2xUno,Š.Forman Silver Line,Š.105,Š.1000MB.
Kdo to je? JInak podle popisu obrázku by to měl být Nline, ale tohle není Nline, jen na to někdo nalepil logo, je to normální Fastback s "Mustang Line" polepem. Taky mám v plánu pruh na auto, ale v plánu je jen jeden a bude končit nad zadním sklem, na zadek už nepůjde, protože to vypadá dovně, jak je tam hdně tvarovaný ten kufr...
Jsou to tak dva roky nazpět, bavili jsme se na téma ecall v autech atp. Povinná výbava... Zmáčknete čudlík a pomoc je na cestě, přesně k vám, vědí kde jste, jsou schopní vypnout motor na dálku atp. Rozvinuli jsme teorie proč to vlastně dělají a ejhle. Měli jsme pravdu A do starších aut si to budeme muset nechat domontovat, nebo ne a bude stanoven paušální poplatek- tipuju vývoj. Kurwa dobře vymyšleno. A nic to nestojí- zaplatíme si to sami, jako povinnou výbavu. No nejsou v té EU geniální???
A držte hubu blbečci a plaťte...
Do prdele s touhle hvězdičkovou organizací
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 58300 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Tak ... S ácou bych se ještě vešel, ale u transportéra mám psanou spotřebu kolem 6 litrů a jezdím s tím za 8-9.. ještě že to nařízení se bude týkat jen aut vyrobených po roce 2020 (aspoň tak to chápu já) a to u mě zatím nějakou dobu hrozit nebude (v soukromí)
no nevím, připadá mi to nějaké moc přitažené za vlasy... tohle bude nějaký fake. Už vidím, jak do takové i10 bude někdo dávat v základu on-line systém, za který se dnes i v prémiovém autě připlácí velké peníze.