Dnes jsem si byl pro auto v servisu (bylo tam od včerejška). Klepání od nápravy prý nezjistili, všechno je prý v normě. Molitan od chladiče mi odtrhli, že prý vypadává všem a nemá tam žádný význam. Sami od sebe mi nastříkali neošetřené místo na podvozku antikorozním nástřikem, prý to Korejci sami oznámily jako vadu a že je to tím, že tam nedosáhne robot.
Vysazování rádia mi taky opravili - vyskočený konektor (čemuž už vůbec nerozumím, protože vysazoval zesilovač, vše ostatní normálně fungovalo, to by v tom případě musely mít repráky společnou zem).
Ptal jsem se na zaplacení nutných nákladů spojených s reklamací - a odpověděli mi, že to mají povinnost uhradit a že to jde z jejich kapsy, protože Hyundai jim nic nezaplatí.

servisu neplatí ani zásahy, kde se nepoužije žádný materiál. Vyměkl jsem a nic nechtěl, i když mám do servisu proježděno už min. 300,-.
Samozřejmě se rozdělání středové části neobešlo bez následků a něco mi tam na nerovnostech pěkně drnčí

.
A teď dotaz na ostatní itřicítkákáře. Viklá se mi středový tunel (část od šautpáky k palubce), nevím jestli je to normál nebo je to po zásahu servisu. Jak jste na tom vy?