Hehe no mne je jeste porad 21 Takze sem jen o rok dal Jojo pridej vejsky a mozna hloubky bych trochu ubral at to mame pekne z kopecka BTW: Třebenice znám, máma tam má kamrádku
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Jája Jája.
No pánové to se tu nesmí nikdo zmiňovat, že pochybujete. To by se pak mohla Janička naštvat, víme? A to bychom se nedočkali, víme? A to nikdo nechceme, že.
(To si můžeme tak třeba šeptat. )
Jája Jája Jája
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Moc bych za to nedal, že Jája je studentka psychologie a na základě příslibu foteček a výsledného množství chlapů on-line celý den a počtu jejich příspěvků má teď k dispozici super matroš na seminárku .
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Tak pánové poslední novinky od Janičky. Psala mi SZ že jede pro USB kabel. Fotky opravdu budou zveřejněny až po 22 hodině.
Proč to nenapsala osobně je, že z mobilu jí nejde do normálních témat přispívat. Takže jsem prostředník. Stejně jako se prý Lukynx stane prostředníkem pro vložení fotek.
Už aby to tu bylo.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Yurii píše:Hehe no mne je jeste porad 21 Takze sem jen o rok dal Jojo pridej vejsky a mozna hloubky bych trochu ubral at to mame pekne z kopecka BTW: Třebenice znám, máma tam má kamrádku
hele jak se jmenuje mamky kamaradka??? aby to nebyla moje mamka