At vse dobre dopadne ...

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Budeme doufat, ze se netrefi .....
Ja nejsem ten optimista. Holt tim je pro mne jasno - pouze jizda smer ostrava a pak konec. Zadne cumendo v desti - to je o zdraviVita píše:Budeme doufat, ze se netrefi .....![]()
Tak si nakonec po dohodě se ženou chatku necháváme a přijedeme všici, sbalíme i čtvernožce. Šlo o to, že nám tam tentokrát nechce nejstarší kluk, který hraje fotbal a v sobotu má první zápas sezóny a tvrdí, že na srazech je nuda. Auta ho neberou. No a protože nemáme žádné příbuzenstvo, natož babičky, máme proto občas problém, jak všechny zájmy skloubit dohromady. Nakonec kluk dostane hyundaisraz befelem fotbal nefotbal. Vyrážíme zítra kolem 18. hodiny.Espero píše:Tak to vypadá, že nakonec neseženeme hlídání pro 2 školáky, co máme doma, z toho jeden šel do školy poprvé dnes a proto asi budu na sraz muset jet opět sám. Jsme totiž názoru, že není dobře čerstvého prvňáka přesvědčovat o tom, že zábava má přednost před povinnostmi, a to hned 2. den po nástupu do školy. Protože mám zamluvenou 3 lůžkovou chatku, tato se mi jeví nadále zbytečná, budu jednoduše bydlet opět v H1 jako vloni. Takže pokud by někdo, na koho se nedostalo, měl případně zájem, ozvěte se a já tak ve středu, nejpozději ve čtvrtek ráno zavolám do kempu, odřeknu catu a eventuálně jí na zájemce přesměruju.
Hodně štěstí při výměně, třeba to stihneš do soboty i přijetmirpie píše:tak ať vám to vyjde...mě zlobí auto. V pátek pod tím budu ležet a měnit brzdovej kotouč a manžetu homokloubu a budu doufat, aby mi zase neřachlo ložisko...
Tak vezmem kopačák a uspořádáme mač na ŽermankáchEspero píše:...v sobotu má první zápas sezóny a tvrdí, že na srazech je nuda....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |