Tak tos měl štěstí, kámoš se tam tuhle škrábal hůř!JardaH píše:z Dubí na Cínovec

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak tos měl štěstí, kámoš se tam tuhle škrábal hůř!JardaH píše:z Dubí na Cínovec
harde taky bys mi mohl dat par lekciHardcam píše:Peter: zkus nekdy prijet k nam na sidliste a uvidis, co to je parkovat, kdyz Ti zbyva 10cm mista a musis zaparkovat rychle, abys nebranil provozu na silnici. Zenu jsem to ucil skoro mesic
jj pravda, po prechodu z Felicie jsem myslel ze se z toho po*erublack_sheep píše:noo.. nekdy si vyzkousejte coupe. polomer otaceni zaoceanskyho parniku, delka vetsi nez kdejaky kombik nizsi stredni a vyhled jak z ponorky...na auto jsem si sice rychle zvykl a nejak mi to problemy nedela, ale tatova octavka v kombiku je bez legrace jednodussi na zaparkovani
no nevim, kdyz jsme jeste nemeli lantru, ale facko jako second car - tak jsem myslel ze se pro zmenu po*eru z facka:) jenze to protoze me uz roky predtim naucilo scoupko jezdit s podobnym autem, ale zase me navyklo na posilovac, elektricky featurky.... ted jak stridam lantru a coupe tak se nekdy v tom coupe necitim tak jiste pri parkovani kdyz jde o centimetry, a hlavne ten rejd to je prca vsude mi tak metr chybi kdyz se nekam rvu....JardaH píše:jj pravda, po prechodu z Felicie jsem myslel ze se z toho po*erublack_sheep píše:noo.. nekdy si vyzkousejte coupe. polomer otaceni zaoceanskyho parniku, delka vetsi nez kdejaky kombik nizsi stredni a vyhled jak z ponorky...na auto jsem si sice rychle zvykl a nejak mi to problemy nedela, ale tatova octavka v kombiku je bez legrace jednodussi na zaparkovani
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |