Tak hlavne, že svíčky fungují mně. To je to hlavní. Pokud si kdejaky rádoby znalec myslí, že po nich zacne trhat asfalt, tak at si to myslí klidně dál

Vůbec totiž nepochopil k cemu takove svicky jsou a proc se vyrabi. Samozrejme lidi, co o tom nic neví a jsou líný si o tom něco přečíst, netřeba zatezovat technologickou vyrobou, parametry a vydrží( 60 000 s jednou rukou v nose Iridium Tough 200 000) .Jejich mozková kapacita ani nepobere fakt, ze je i rozdil v techlogicke vyrobe iridiovek Denso - NGK.( Denso - vyráběné technologií "tažení", přičemž iridiová stopka je navařená laserem na "tlustou" část středové elektrody. NGK- jsou vyráběného technologií "spékaného kovu", což samo o sobě vylučuje dosáhnout vysoké životnosti při minimální tloušťce elektrody). Ale to je uz moc informaci aby si každý zjistil jaky je mezi tim rozdil. Proste iridiovky jsou k hovnu stejne jako koncernova auta jsou nejlepší na svete a hlavně, určite žádna lepsi odezva na plyn není - je to placebo. Placebo je i to, že dle otáčkoměru se mne otačky ustalily o hodně níže - což je primy opak od aut s karburátory.
Přesvědčovat nekoho, kdo hned od zacatku říká, ze je to blbost, je jako házet perly sviním
Je to jako presvedcovat dedky v hospode, proc jsem si koupil Hyundaie a ne Skodovku, když ona je takovy držak a hlavne české auto s levnym servisem

Jo a v ty hospode, tam jsou znalci uplne všichni!