Rasty, ty kulišáku! Jen co přifrčíš na sraz v novým kupátku, hned si děláš prču z jinejchRasty píše:Vždyť je to jen kus plechuHardcam píše:A videl jsi tam taky 3.3 Sonatu ve stylingu? pekna, ne?

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď??Borek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu,myslím hnědou.
Vždy plný humoru...Alkohol je ale taky metla lidstva-jenže zametat se musí,viď
To je pravda...Většinou měly koště čarodejnice-ale je hold jiná doba.Dneska ho má i BorekRasty píše:To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď??Borek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu,myslím hnědou.
bych rekl ze tu spis tise pozoruje a ceka kdy bude moct zase vytahnout nakou ftipnou glosu na spestreni a dari se..Rasty píše:To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď??Borek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu,myslím hnědou.
Viz neosklivejsi auta Britaniemiras black 4oko píše:lidi 2005 tka je skvělá..ale čtyřoko je čtyřoko....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |