Jenže zatímco v trávníku mě tu nechávají samotného, tak o bazén by se i staraly, ten by byl k jejich potěše, nikoliv mojí

. No dobře, přehnaný idealismus ze kterého bych měl být po víc jak 10 letech manželství a téměř i otcovství vyléčen

...
Někdo si možná všiml, že tohle vlákno bylo přesunuto ze sekce i30 PDe do všeobecného vlákna o vlastních autech (ještě jednou díky miloshi

) a do názvu mu přibylo další budoucí jméno... Jak už někteří z osobní komunikace vědí - v úterý 19.5. jsem se rozhoupal a objednal nástupce Karkulky. Z přesunu mimo vlákno i30 je jasné, že jsem domácí boj prohrál a byl objednán Tucson. Skoro identické auto s tím, které jsme testovali - navíc bude jen prosklená střecha. I červená barva nakonec byla Mášou prosazena, i když za cenu určitého ústupku na straně dcery. Jakého, to si zatím nechám jako překvapení až auto bude doma. Což nikdo netuší kdy bude, protože žádaný vůz skladem nebyl, a tak jsme zadávali do výroby

.
Mimochodem plyšák Pinkfong je teď dáván ke každé objednávce nového auta, žádanou cenu bych za něj nezaplatil

.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate