Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zbytočné riešiť... treba kúpiť fľašu v autodieloch podľa špecifikácie ACEA(API) v príručke. Značka je absolútne irelevantný parameter.. na dolievanie u teba zvlášť, pretože absolútne netušíš čo je reálne naliate z prvovýroby.kukajz píše: ↑28 zář 2020, 00:38 Chlapi, mam len taky postreh (poznatok) k cene oleja pri garancke. Pred tymto som mal Peugeota 308 a mal som ho v autorizaku na oprave motora. Pytal som sa ich, kolko stoji liter oleja u nich. Ten manazer mi povedal, ze pokial si ho u nich kupim a zoberiem so sebou, tak 9€liter Total 5w30. Ale ze na garancke je ina cena. Nepovedal aká. Hned som si domyslel ze aspon 20€. Neviem ako to funguje veste som nemal garancku. Kto vie kolko stoji liter oleja vo flaske v
? Napr. na dolievanie...
Len chcem doplniť vytelefonovane ceny 1GP v Košiciach a v Presove.Broniq píše: ↑08 říj 2020, 20:27 Zdravim vsetkych.
Nakoľko ma caka v blízkej dobe 1. garancna (i30-kombi 1,4 T-GDi AT) presiel som si vlakno s vasimi skusenostami
a telefonicky som zistoval kto čo u nas na východe republiky pyta. Zatial takto
Bardejov - 147 Eur, cca 1,5hodiny robot. 220 ked chcem aj čistenie klimy a geometriu (), do dovoch dni objednaju
Rožnava - 155eur, čakačka 2 tyzdne, resp. povedal ze do dvoch.
Michalovce - 200eur, do dvoch dni.
Košice a Prešov budem riešiť zajtra, som dost zvedavý nakoľko co uzívateľ to asi iná skusenosť.
Mam na vas vsak otazku. Ako som tak prechádzal vláknom rozoberali ste aj tu obhliadku laku. Mam na dverach spolujazdca preličinu ako po 3cm ľadovci, samozrejme, ze to nebol ladovec ale skor niekto otvoril dvere do mojich. Lak poskodený nieje je to "len" preliačene. Treba to pred garančnou radšej dat vytiahnut (napr. z havaraijnej poistky) alebo to nemusim zatial riesit nema to na tu ich kontrolu ziaden vplyv. Teoreticky mam este 41 dni podľa palubneho počitača. Vdaka za rady.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |