Vildovi sa bude dobre predavat, 1,6ska, malo nabehanych....
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Já měním auta po 5 letech a ani bych se nedivil těm 70tis jj ted je ta cena kolem 150tis možna, kdo vi.. Jinak sem našel inzeráty na Accenta v dieslu rok 2006-7 tedy 3-4 roky starý za 175tis když nový benzin stojí asi 185tis... jj tabulkové a realné ceny
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
adam221 píše:Vildovi sa bude dobre predavat, 1,6ska, malo nabehanych....
Kdepak, já ji hned tak prodávat nebudu Accent 1.6 je auťák, kterej mi naprosto vyhovuje .... výkonný, pohodlný a prostorný auto jsem rád, že ho mám a nechám si ho, co možná nejdéle ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Jojo, buh vi co bude s cenama za další 2 až 3 roky... Teď ty ceny novejch aut tlačej co možná nejníž.. A ono je to dobře, třeba konečně ty auta na silnicích omládnou..
Byl jsem se podívat zase za klukama a světe div se! Když je jen lehce bořená fábie z těch prvních ročníku, ono se ji nevyplatí opravit a prodat jako "kus" auta. Oni ji radši rozřežou na náhradní díly! A to si řekneš že to bylo ještě dobrý auto...
Jak říkám, ty auta nemaj cenu...
Zapoměl jsem minule napsat že jsem zjištoval cenu Ácy přesně po roce provozu. Tenkrát 220tis a teď po dvou letech vidíš sám...
Martun : Docela pěkný snížení ceny za rok a půl starý auto ... a je to CRDíčko a to bylo v roce 2008 docela dost přes 300 tisíc Teď je ještě otázka, jak dlouho to tam bude stát ?? Aby ještě nemusel jít s cenou dolu ......
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
To už je bazaru. Vzdycky se s Áčkama nechalo nějakou cenu usmlouvat. Cenu maji nastavenou tak,aby mohli "udělat granta" a "vše pro zákazníka" a jdou s cenou trochu dolů. Já si myslím že je ta cena dost vysoká.. Když by někdo o něm uvažoval, zjistí si cenu novýho a pokud má ty prachy, tak je radši přidá... Sice tu stejnou částku ztratí hned jak opustí autosalon ale má funglovku s 0km a né 28tis... A ještě nevíš co s autem bylo...