Mexican/Chasnik : Vy možná tu zkušenost nemáte, to vám přeju, já to taky ještě nezažil a taky si na fízly otevřu hubu, když mi neprávem buzerujou, všechno samozřejmě v rámci nějakýho slušnýho vystupování atp. Ale jemu se to fakt stalo, měřili tam protože jsou to kkti no co dodat, respektive anni nevíme jestli měřili, prostě mu řekli že jel moc rychle, což on dobře věděl, že jel jako kokot, ale začal se vykrucovat, nasral je a bylo hotovo.
Jinak vytáhnout data se dají no, ale tak zase tady nejsme v Miami a nemáme tu Horácia
A přesně jak píše Borek, proč se vykrucovat pokud tě změří oprávněně během třeba dubnový kontroly, holt si musíš přiznat, že jsi debil, žes zapomněl, že duben je měsíc bezpečný dopravy a ten litřík holt zaplatíš, protože ve správním řízení by ti dali třeba za to samý 2500,-
Víc mi ale štve, že takoví ti opravdoví dobytci, co předjížděj přes zastávky a odbočovací pruhy atp. většinou majitelé staršího pasáta audi nezřídka i bmw, ti si vesele jezdí dál, přitom obyčejnýho člověka by vybodovali na tom, že jel 55 ve městě několikrát za sebou. A ještě v médiích to pak nafouknou, tak každej kdo jede 70 v městě už je pirát silnic a vrah

Ale že se po městě lítá i 150, to už je asi normální.