Chytaly, ale presne nevim kde,kola jsme měli nahozene cca tyden a skrabalo to jen pri nerovnsotech jak se auto zhouplo.
Ale fakt presne jsme to nezjistovali...ale myslim si ze to bude tim ET....Icko potrebuje vetsi mam pocit.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
mám jen tuhle fotku, na kůži jsou lisované takové hrbolky ale čekal jsem že bude hladká, už jsem si zvyklBigPAJA píše:Hardcam&Majlo: to je jasný že kola sedí coupatku víc....na něj sem je vybirala na íčko jsme jen zkoušeli velikost, protože chce brácha kupovat na jaře letní disky
![]()
Jinak z disku co jsem na íčku viděl tak nejvíce sedí ty Borbety od Majla .....s tou černou barvou auta krása..![]()
Jinak na íčku máme momentálně najeto 40000 km, daří se mu skvěle...žádne problémy krom toho "tukance na prdel" ale je to všechno spraveno takže no problem.
Tedka se chystame na garančku tak uvidíme jestli se něco neobjeví.
PS: Má někdo verzi s koženým volantem vyrobenou v česku? Nemohli by jste ho pro mě vyfotit?
Jezdili jsme totiž s i30 SPORT a jaksi se mi moc nezdá že by ten volant byl kožený, ikdyž prodejce tvrdil že jo![]()
Originál rohože odLaxius píše:Saldy ako pozeram tu fotku, tak tiez mas asi origo rohoze od hyundai a tiez sa ti deru z paty na nohe![]()
Myslel som si, ze budu trochu odolnejsie, len sa modlim, aby som tam dieru nemal skor ako po 3 rokoch
Nevím, třeba je to jen problém šetření nákladů v Nošovicích, ale ta guma stojí za prd.laufas píše:Ja nevim jak to delate. Mame rohoze uz 17tis km a nikde odrene nejsou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |