](./images/smilies/eusa_wall.gif)
u mě s fanatismem to nejde,páč mám mrtku,která je napůl offroad a ještě k tomu se sere kde může
a nenasral,jen vím,že je to vocac
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Treba ten clanek o dobrych a spatnych ridicich se mi fakt libi, ale neznamena to, ze bych souhlasil se vsema clankama na D-F. Obcas miva sklony do pekel zatracovat jakykoliv zivotni styl, nazor nebo cinnost, kterou on neuznava. A dava to najevo dost nevybiravym zpusobem. Na druhou stranu jeho postrehy byvaji obcas dost trefne.pepan píše:Ale, ze by D-Fens nasral fanatickeho ofroutaka? ...
Si se zbláznil,ne? Představ si, kdyby mu třeba odešla páčka blinkru a on se vyjádřil hanlivě o značce. Tady jsme v zásadě pacifisti, ale na škoda-fóru by na něj podali trestní oznámení jenom proto, aby zjistili adresu a mohli mu v jeho rodné vísce zopakovat Lidice!moukes píše:Pepane kup si 120-ku taky projede terénem a díly seženeš zadarmo!
z 30% je to japonec a70% korejec...ani se nedivím,že ho v roce 2001 korejci ztáhli z trhu,protože vlna kritiky na tohle auto byly nezadržitelná a já se přidávám ke krtiticeblack_sheep píše:pepane a premejslel jsi teda proc tady tu znacku hajime?
mozna protoze s ni mame dobre zkusenosti, mrzi nas tedy ze nekdo na ni haze spinu, a to at uz neopravnene (v 90% pripadu) a nebo v pripade kdy s tim mas fakt problemy. no, prvni terenak znacky, jeste vyrabenej v licenci.. to zni dobre, ale bohuzel.. terracan by nam tom mel byt o mnoho lepe co znam ze sveho okoli kdo ho doma ma. takze ne vsechnyjsou sracky jak tady predkladas.
ale to ještě neznamená, že to musíš psát pořád dokola... Párkrát jsi nám to zdělil a víckrát už nemusíšpepan píše:já jen přiznávám,že mámsračku
XMira píše:Dik za vycerpavajici odpoved. I kdyz ja mam treba naprosto opacnou zkusenost. A myslim, ze po 4 letech a 100tis. km bez zavad uz zaslepenej novym autem nejsem![]()
Ale co se Offroadu tyce, verim, ze Galloper asi neni stastna volba. Naroky na takovy auto jsou nesrovnatelne vetsi a kazdy setreni se projevi. Tam bych asi vsadil spis na Pajero a spol. Ale ja tomu prdlajz rozumim - tohle je jenom muj selskej rozum. A navic ted mam na mysli Offroady, ne ruzny SUV, ktery vidi teren jenom v kvetinacich pred Tescem![]()
Na druhou stranu nemuzes ale pak cekat velky ohlasy za Tvoje nazory naforu. Jasne, ze dokud budes psat, zes sahnul vedle a ze se ti auto sere, tak je to v poho, ale jak zacnec pausalizovat a psat o Hyundai jako o sracce, tak se se zlou potazes. Zas chapej, ze kazdej z nas ma nejakou negativni zkusenost s nejakym vyrobkem, a kdyz by zacal na "jeho foru" nadavat na znacku jako takovou, tak bude upalen, ukrizovan a zahraban do mraveniste
jo je srovnatelný s mrtkou pajero 1 a to je rok 88ivan kuschall píše:Tak ono to není až tak blbě udělaný je to srovnatelný s konkurencí, tam je problém sou tam špatný díly nic to nevydrží a je to silniční džíp je to všechno moc do rychla. Na dálky a cestvání je to dobrý
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |