narazili jste na nějaký problém ?
Moderátor: Moderátoři
Bohužel software nejde nikdy vrátit zpátky.... jakmile jednou aktualizuješ, zpět už se nikdy nedostaneš. Radio ti napíše "máte novější aktualizace" a dál tě to nepustícasco píše: 13 lis 2021, 15:25 Takze dnes mi na dialnici vyskocila chyba asistanta na dualnici HDA.
V nastaveniach nie je. Ale bol tam pred touto aktualizaciou....normalne to tam neviem najst...
Cize sa vraciam na septembrovu aktualizaciu... Difam, ze ta este bude k dispozicii na stiahnutie.
Cize zatial neodporucam aktualizovat Novembrovu aktializaciu.
Já aktualizaci vždycky dělám sa spuštěného motoru a žádný problémPedro76 píše: 12 lis 2021, 17:15 Ještě bych měl dotaz, vzhledem k potřebě běžícího motoru.. dá se ta aktualizace dělat i za jízdy ? Jako když oželím rádio a např. navigaci si pustím na telefonu... nemají pak ty restarty atd vliv na jízdní vlastnosti ? Chápu že navigace a rádio nepojede, ale co ostatní systémy ? Zkoušel jste to někdo za jízdy ? Někde jsem historicky viděl zmínku že při aktualizaci si připrav dlouhou projížďku, ale tady v tom vláknu jsem to nenašel, mi přide že aktualizujete na stojáka na parkovišti.... dííík![]()
Jen tak mimo téma HDA má vlastní FW, ten s navigací nesouvisí....casco píše: 13 lis 2021, 15:25 Takze dnes mi na dialnici vyskocila chyba asistanta na dualnici HDA.
V nastaveniach nie je. Ale bol tam pred touto aktualizaciou....normalne to tam neviem najst...
Cize sa vraciam na septembrovu aktualizaciu... Difam, ze ta este bude k dispozicii na stiahnutie.
Cize zatial neodporucam aktualizovat Novembrovu aktializaciu.
tak beru zpět... buď to bylo v předchozí verzi bez volby, nebo se updatem tato volba "odškrtla". V nastavení navigace, položka předchozí cíle je potřeba zapnout Časovou značku u předchozích cílů. Pak se to zase řadí že nejnovější jsou nahoře v záložce předchozí vyhledávání.Pedro76 píše: 15 lis 2021, 17:41 já po update najel cca 1000km od pátku (víkendová cesta skr republiku), a zatím bez problémů.. jediná drobnost (což asi byla chyba i dřívější verze), když si pošlu z Appky Bluelinkem adresu do navigace, tak té adrese chybí časová známka, takže když tu adresu při startu auta odložím, tak ve složce předchozích vyhledání je, ale až na konci seznamu, ne na začátku... chvíli mi trvalo si toho všimnout že to tam je, ale dole... tak aspoň jsem to promazal, ty jednorázové cíle...
narazili jste na nějaký problém ?
Také postrádám počasí. Je to tak, jak píšeš. Objeví se v pravém horním rohu a za chvilku zmizí. Prolezl jsem nastavení, ale zatím jsem na nic nepřišel.kosatka píše: 16 lis 2021, 16:57 Ahoj, po aktualizaci nemám na displeji informaci o počasí, je tam jen cca 5 vteřin a potom zmizí a zůstane jen čas prosím o informaci zda je to takto OK. V předchozí verzi softwaru tam počasí bylo.
Díky
Tak si tam musis pridat "media"Pjotr1 píše: 18 lis 2021, 14:47 mám zatržené pouze DAB/FM a při zmačknutí MODE to hlásí něco jako nejsou žádné vstupy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |