Kto chce viac foto nech mi posle SUKROMNOU SPRAVOU svoj email

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Dal si mi dobry mail... ? nechecu mi prejst tie foto...Garcia007 píše:... aj ja som mal ist kurna ... nevyslo ... garcia007@pobox.sk ... posli aspon foto ak mozes ......
Keď posielaš medzi emailovými službami tak je tam limit, zvyčajne 5-10MB na jeden mail. Mne si to posielal z gmail na gmail tak to nerobilo problémy, jemu to ale posielaš na pobox...Martin Korpel píše:Dal si mi dobry mail... ? nechecu mi prejst tie foto...Garcia007 píše:... aj ja som mal ist kurna ... nevyslo ... garcia007@pobox.sk ... posli aspon foto ak mozes ......
tri krat mi to vratilo
PRESNE TENTO PROBLEM aj mna napadol.... to budem musiet rozdelit skoda ze ludia maju este email na takych serveroch GMAIL ma prilohu 25mb asi najviac co poznam ja. Upravim poslem nabuducexwing píše:Keď posielaš medzi emailovými službami tak je tam limit, zvyčajne 5-10MB na jeden mail. Mne si to posielal z gmail na gmail tak to nerobilo problémy, jemu to ale posielaš na pobox...Martin Korpel píše:Dal si mi dobry mail... ? nechecu mi prejst tie foto...Garcia007 píše:... aj ja som mal ist kurna ... nevyslo ... garcia007@pobox.sk ... posli aspon foto ak mozes ......
tri krat mi to vratilo
Tak aspon takto virtualne som to mohol absolvovat a este som aj spoznal ucastnikov BB zrazu v 2008palčo píše:Som rád, že sme sa stretli, niektorí už druhýkrát (však _miv_ ).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |