](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jsi rozmlsanej vidshawt píše:JJ pokukuju, nakonfiguroval jsem si Ceed SW...629,980.01 Kč![]()
Nesmíš ty ceny z konfigurátoru brát tak vážněshawt píše:JJ pokukuju, nakonfiguroval jsem si Ceed SW...629,980.01 Kč![]()
Tal za 450 sezenes i40 v rope, ale....shawt píše:Miro, to bude podobne, jen ja to klikal v konfiguratoru. Nakou jinou barvu cena 450 a jsem spokojen...ale zase za ty prachy i40
Mezigenerační rozdíl je u aut obvykle set sakramentsky znát, ač o třídu níž. Navíc zde je rozdíl generací dvou - i40 se začala prodávat v době, když ceed se prodával v první generaci. i40 je tady pořád a ceed se přehoupl do generace třetí.Mirus30 píše:Tezko srovnavat starsi auto technologicky (ac vyssi trida) s aktualnim modelem s aktualnima technologiema ale v nizsi stredni....
tvl...o 305 000 drazsi nez Ela v nejvyssi vybave co mam ....shawt píše:JJ pokukuju, nakonfiguroval jsem si Ceed SW...629,980.01 Kč![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |