Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...

Jen pro pripomenuti, to ze mam hlínu za to muze Vorlajz!!

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...
To určitěMirus30 píše:Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...![]()
![]()
Jen pro pripomenuti, to ze mam hlínu za to muze Vorlajz!!![]()
Moje nejmenší spotřeba na nádrž byla 4,87. Na jednotlivé trase jsem se nejníž dostal na 4,3 (ve čtyřech lidech a s plným kufrem k tomu). Na pravidelné trase z Kopřivnice, když na dálnici si držím tempomatových 115, nemám problém dojít domů za 4,9 - 5,2. Samozřejmě, nesmí dojít k vypalování DPF, to jsem pak o litr výš.Chasnik píše:Koukal jsem do toho ceníku a jejich spotřeba pro 1.7 CRDI (4,7) je fakt úsměvná. Obecně se mi zdají ty laboratorní údaje o spotřebě v naftě víc přestřelené směrem dolů než u benzínu. Osobně jsem s GDI jezdil v reálu za papírovou spotřebu, u dieselu podle mě nemám nárok (4,0, to si fakt nedovedu představit).
Já o něm začal uvažovat pro ženu jako náhradu za Karamelku tento týdenMirus30 píše:Ale naopak! Ja ti kazit radost nechci, stouram do toho jen proto ze o nem na pristi rok uvazuju, tak sleduju co se da a neda, vubec to neni nic proti tobe![]()
Když mám čas, proč ne. Ne vždy mám chuť jezdit rychle.vorlajz píše:Jožo, ty jezdíš na dálnici max. 115 km/h?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |