Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: WWW.ROCKAUTO.COM
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
ty jo cece tu lantroj bych si nekdy prohlidl - ja chtel mermomoci J2jkurbrodsky píše:Tak jsem už měsíc majitel dylšího Hyundae. Koupil jsem Lantru J1 1.8 s klimou abs atd. Auto jsem kupoval s tím že tam nefunguje krokovej motorek (kolísali otáčky mezi 1200 a 1800 po zahřátí) jinak to jelo bez problémů. Tak jsem ho vytáhl, proměřil a zjistil jsem že je tam spálený jedno vinutí. Tak jsem to tam vrátil s tím že si seženu jiný. Pak jsem zjstli že originál stojí 8900Kč, od Bosche stojí 5600Kč a pak jsem narazil na jeden obchod ( v Americe) kde stojí cca 77$ a poštovné do ČR 33$) takže 110$ celkem což je něco kolem 2000Kč. Tak jsem si to objednal (platí se kartou) 29.10. a včer to přišlo![]()
![]()
![]()
![]()
. Takže za 9 dní. Tak jsem to rozbalil a je tam novej motorek čumím na to výrobce Mitsubishi Japan stejnej jak originál co jsem vytáhl z auta. Dnes to budu montovat. To je rozdíl v cenách. V Hyundai 8900 a z ameriky s poštovným za 9 dní 2000Kč originál. Jinak Lantra je super kára. Je to žihadlo jak blázen.
Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: http://WWW.ROCKAUTO.COM
pokud není po smrti tak by to mohlo pomoctBolo píše:Děkuji za obrázek,ten ventil mám rozebrat a vyčistit nebo jak?
Limitz píše:Lantra J2 a Coupe už krokový motorek nemá, ale volnoběžný ventil
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |