problem je v tom, ze ve firme mame i30 nekolik a vsichni (

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Že by další auto k sežráníjb4 píše:mam cca mesic i30 a pred tydnem jsem podle zapachu z topeni zjistil, ze neco je spatne po (vubec prvnim) otevreni motoru jsem zjistil, za v motoru byli nezvani hoste a nechali tam po sobe chomace srsti, exkrementy a jine hnusy - zajel jsem do servisu, kde mi motor vystrikali nejakym sprejem - snad to zabere
problem je v tom, ze ve firme mame i30 nekolik a vsichni () maji stejnou zkusenost (vcetne mrtvych zvirat v motoru) a pri tom na stejnem parkovisti parkujeme ostatni firemni auta (resp. auta sousedu/manzelek) mnoho let a nikdy nikdo nemel stejnou zkusenost - tak jestli soudruzi z koreje nekde neudelali chybu
pokud parkujes na svem pozemku tak co vyzkouset totoKaspian píše:Ahoj! Funguje ten sprej i na kočky? V noci jsem dvě přistihl, jak mě hřejí motor zaparkovaného auta.
TAK TO JE BOMBA!!! PĚKNĚMéďa píše:NN, měl jsem ten samej problém, ještě s nebožkou Felicií. Jediné auto na celém sídlišti. které si v mém případě vyhlídla nějaká fretka, nebo co to bylo. Teplo motoru a chuť svazku kabelů byla pro ní neodolatelnáOpravdu netuším, jak je to možné, ale neomylně šla po zdrojovém kabelu od alarmu. Regulerně odizolovala celý svazek a ostatních kabelů se ani nedotkla. Nejdříve se mi to zdálo docela vtipné, ale když pak 2 x za noc s baterkou v ruce napojujete rozkousaný kabel, tak opravdu nic moc
Jako zapřísáhlej zvířatomil jsem zavrhl nějaké jedy a podobně a nakonec jsem uvařil neuvěřitelný blaf ( feferonky, pepř, olej a já nevím co ještě ) a tímhle blafem jsem namazal celý svazek, kam jsem jen dosáhl. No a bylo po problému. Cca po měsíci jsem potkal souseda a chudák byl celej rozhořčenej, že mu nějaká potvora překousala kabal v jeho nové Fábii
Asi nemusím dodávat, že jsem šel vařit druhou dávku.
![]()
Tzn. není to korejcema a ani stářím auta. Prostě je to náhoda.
Je mi jasné, že u nového auta v záruce se ti to asi nebude chtít patlat takovouhle šíleností, ale mě to pomohlo. Hodně štěstí.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |