http://ihned.cz/c3-21552810-000000_d-ra ... ndai-coupe
nekdy bych mel oscanovat tu recenzi ze svetu motoru 1996, na tehdejsi nove coupe RD. tam ho vychvalovali do nebes, a to ho dostali na poradnou projizdku, smejdi

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hardcam píše:Hahaha, to je dobre vtipny...planuju koupit Coupe CRDi, max 4 roky stare (bojim se koroze), chci ho jako auto na leto, na zimu mam Skodu 120 - neprimrza ji totiz parkovaci brzda. Poradte prosim.
no v dieslu se prece musi delat vsechno pac je to hustyRexcor píše:Já jsem koukal na ten nedostatek, že jsou poruchový diesely a něvěřil jsem vlastním očím. Ono se to někdy dělalo v dieselu??
Nic proti, ale porovnávat Coupe a Z350 je mimo mísu. Pro Z350 je konkurence Porsche Cayman a podobně. Nechci nikoho urazit, ale Z350 je poměrně nekompromisní sporťák a Coupe je proti němu tak trochu chudý příbuzný.DEDe píše:no jo hold nam kazej jmeno , lepsi jsou napriklad testy kde to opravdu meli a testovali na okruzich a tak treba porovnani se Z350 a srovnavani cena/vykon jizdni vlastnosti a dopadlo v tehle testech coupe vic nez dobreNevalne jizdni vlastnosti teda nevim sice nejsem zadnej sumachr ale co je tak nevalnyho fakt nevim
A o miste mensi predni sedadla
asi nesedeli v Z350 tam je teprve sakra malo mista jak v rakete na mesic
hold kdyz narazime na takovej clanek musime tam trochu prispet a zesmesnit je
To samozřejmě. Bez jakýchkoliv dohadů ve většině parametrů vítězí 350 Z ...ignorujeme-li pořizovací cenu.jandaxx píše:Nechci nikoho urazit, ale Z350 je poměrně nekompromisní sporťák a Coupe je proti němu tak trochu chudý příbuzný.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |