2MartasZ: JJ, to byla ta 2.2 114kW to jede jako ďas, já jsem nad ním taky přemejšlel ale hlavně ty začínaly o dalších 100 000 dál a ND na ně skoro nejsou, protože těchle aut u nás moc neni ... a objednávat všechno z forda ... no nevim asi bych se zbláznil
2jandaxx: Promin ale dovolim si nesouhlasit.O tomhle jsem se bavil s kámošem co dělá hodně dlouho u fordu a rukama mu prošlo možná víc mondeí než jsme viděli v životě oba dohromady

všechny tyhle TDCi co se vlastně vyráběly od myslim konce 2000 do půlky roku 2003 byly poruchový, ale pozor jenom u nás poruchový.Třeba v rakousku s tím problémy neměli, protože u nich je kvalitní nafta do který neni ani potřeba přidávat mazivá aditiva.U nás je tak nekvalitní nafta, že se přidřelo čerpadlo ze který šly špony, ty zanesly vstřikovače a to znamenalo oprava tak za cca 60 tisíc.od půlky 2003 se už dávaly nový čerpadla od Delphi který jsou už silnější a víc toho vydržej ale stejně to chce tankovat kvalitní naftu.Podle nezávislých testů nejlépe dopadla Benzina ten dražší diesel a pak neni špatnej OMW ale na Shellce podle testu davaj naftu ktera je stejna jako normalni ale za cenu s aditivama :/ ja tankuju na Benzine a jsem spokojen
A ještě o tom 85kW sice to neni papírově moc ale ten motor umí s autem pěkně zahýbat vzhledem k tomu že má auto přes 1500kg, a včera jsem si zkoušel dávat trochu ostřejší jízdu po okreskách a nechtělo se mi věřit že to auto dokáže tolik sedět.Porovnat to můžu objektivně akorát s coupečkem protože to auto mělo jediný sériovej podvozek z těch aut co jsem měl dřív, a můžu vážně říct že tam kde jsem se s coupatkem bál jet v zatáčce 80 protože jsem už cítil jak auto trochu klouže do boku, tak s mondeem jsem tam jel 120-130 ale hlavně jsem skoro nepoznal že jedu

)