Kydz si dam na auto dvere oteviraci nahoru, projde potom technickou ?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
semaaa píše:to musíš vymyslet jako já musíš mít novou technickou, já ji mám od listopadu a co myslíš ? dělám na tom co se dá
nevíte kolik stojí ty dveře ? já jsem je někde viděl kolem 40000 což se mi zdá docela dost
Accent 1.3 62kw
Na technickou sundat dvere, rozdelat svetla pryc angely, odmontovat Xenony a dalsich par veci a hura na technickousemaaa píše:to musíš vymyslet jako já musíš mít novou technickou, já ji mám od listopadu a co myslíš ? dělám na tom co se dá
nevíte kolik stojí ty dveře ? já jsem je někde viděl kolem 40000 což se mi zdá docela dost
Accent 1.3 62kw
vid ? kdyby sly dat dvere od kufru z boku nebylo by co resitblack_sheep píše:tobe nestaci ty zadni lambo dvere??
Korálek píše:No pokud tam nedáš typ samodomo tak by bejt problém neměl,někde na netu jsem viděl že ty dveře mají homologaci a daji se otevřít i po nárazu z boku.
mirpie píše:semaaa píše:to musíš vymyslet jako já musíš mít novou technickou, já ji mám od listopadu a co myslíš ? dělám na tom co se dá
Accent 1.3 62kw
to sice jo, ale co za 2roky?
i ted s tim novym systemem na technicky? Nebyl si jeste nekde kde nebyl spusten ? ted to uz asi tak nejde aspon co sem slysel.semaaa píše:mirpie píše:semaaa píše:to musíš vymyslet jako já musíš mít novou technickou, já ji mám od listopadu a co myslíš ? dělám na tom co se dá
Accent 1.3 62kw
to sice jo, ale co za 2roky?
ještě líp, musíš mít kámoše jako já, bys neuhodl jak proběhla moje technická, přijel jsem dal jsem mu 1500, přijel jsem za 2 hodiny a říkal vše je v pořádku a já na něj koukal ses na to ? a on nee měl jsem moc práce, říkám hm dobrý díkjá bych prošel i s lambo i s xenonama i s angelama i s kolama z traktoru a já nevim co ještě, přeháním
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |