Moderátoři: Farrael, Moderátoři
nemuzu nez souhlasitHaer píše:Posledni dny to docela jde, potreboval bych tenhle trend tak jeste mesic a maznul bych snad vsechny ztraty.
Potiz je v tom, ze burza se od loterie moc nelisi, jednou nahoru, jednou dolu. Zatim kazdy algoritmus vzal za sve driv, nez se stacil osvedcit.
A jestli je ted vhodna chvile k investovani, to nikdo nevi, to se vi vzdy az kdyz uz je po... Treba ted jde rict, ze vhodna chvile byla urcite pred 7-8 dny.![]()
Platnych zustava jen par zakladnich pravidel - neinvestovat do burzy nic, oc si nemuzete dovolit prijit
Jo a ti, co to tam nalili uz driv, zase maji draze nabyte zkusenosti, no neee?
Kdy jsi s tim zacal? ja pred vic jak dvema lety, tehdy to jeste slo, i kdyz uz vlastne taky moc ne. Kdyz jsem loni v breznu podaval DPFO, tak jsem musel dodanit zisk, ktery uz vlastne nebylDEDe píše:No jo clovek prijde na akcii a chytne nejvetsi recesi za 70 let to by nasralo![]()
Taky jsem minuly rust nestihl, protoze jsem musel dat penize jinam, ale nezoufal bych, ono se to jeste urco propadne. Mozna ne tak nizko, ale cekam propad kazdym dnem, rally je uz moc dlouhoDEDe píše:Ale i tak verim v dobre zitrky skoda jen ze nemam ted moc co bych prisypaval jeste by to mohlo chvili dole vydrzet preci jen aby sem stihl prikupit
Spis ruletu - suda/licha to je jak burza - bud bude rust nebo klesatblack_sheep píše:noo... jestli v dnesni dobe neni jistejsi hrat poker
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |