Moderátoři: Martun, Moderátoři
Modrá kontrolka byla vždy na dálková světla ... tobě se rosvítí červená kontrolka, když se začne motor přehřívat .... takhle to měl Renault.zelokvet píše:Zdravím, auticko uz je doma, len sa chcem opytat na kontrolku teploty pri novych typoch. V navode nieco spominaju, ze kontr. by mala svietit na modro ked je teplota pod 55 stupnov (myslim tym motora, nie okolia)))) )lenze mne nic nesvieti, ked otocim klucik, tak ,,kontrolne,, sa rozsvieti na cerveno a po nastartovani zhasne. ako je tu u Vas? chcem to vediet preto, ci nemam nahodou nejaku ,,vyrobnu,, chybu
)))))
Tak to ti len ticho zavidim.. ja si na svoje este take 3 tyzdne pockam.. podla predajcu som bol 4. na rade z danej verzie a prisli len 3 nove auta minuly tyzden.. holt niekto ma smoluzelokvet píše:Zdravím, auticko uz je doma, ...
Ten istý problém, ale keď si bližšie všimneš tak manuál pokrýva 2 typy prístrojovky ale my máme 3 typzelokvet píše:Zdravím, auticko uz je doma, len sa chcem opytat na kontrolku teploty pri novych typoch. V navode nieco spominaju, ze kontr. by mala svietit na modro ked je teplota pod 55 stupnov (myslim tym motora, nie okolia)))) )lenze mne nic nesvieti, ked otocim klucik, tak ,,kontrolne,, sa rozsvieti na cerveno a po nastartovani zhasne. ako je tu u Vas? chcem to vediet preto, ci nemam nahodou nejaku ,,vyrobnu,, chybu
)))))
Nemáš ako, ale tak prvých 5 minút to nevytáčaj potom už bude určite zahriaty, v lete trochu skôr v zime trochu neskôr.zelokvet píše:tak to som nevedel, ze my mame treti typ a asi ten najhorsi... a ako mame vediet, ze auto je zahriate?
Na akom teplomeri? Ozaj, to je nápad - kúpiť tie teplomery do auta čo snímajú vonkajšiu teplotu (Tesco, Lidl, každá druhá autopredajňa atď.), prilepiť dakde na motor a je tojarik65 píše:Zkus to vyhlídat na teploměru-to je dobrej gól s tím 3 typem
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |