http://www.novinky.cz/ekonomika/183289- ... stika.html
statistika sedi jak prdel na hrnec, nejvetsi ko..ty jsem potkal v Audi, BMW, Superbu a v Octavce...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Naprosto stejná zkušenost se středočechama a pražákama.Nehledě na to,že tyhle ........i ani nemůžou zpomalit,aby tě pustili do silnice.Hardcam píše:A to o Ustecacich sedi jakbysmet...nikdy, skutecne nikdy mi Ustecak nepodekoval za to, ze jsem ho pustil pred sebe nebo na krizovatce. Pitomy mavnuti "diky" je pro ne ztrata casu.

Statistika nemusi vypovidat o nicem, jen se ztotznuju s tim, ze to co tam pisou, denne vidim na silnici.
  Statistika nemusi vypovidat o nicem, jen se ztotznuju s tim, ze to co tam pisou, denne vidim na silnici. a musím jim dát z pravdu že největší prasata jezdí v těchto značkách, samozřejmě že to auto za to nemůže, ale právě tyhle "káry" si kupují "frajeři", které nějaká ta pokuta nevyvede z míry a často si dokazují jací jsou skvělí řidiči
 a musím jim dát z pravdu že největší prasata jezdí v těchto značkách, samozřejmě že to auto za to nemůže, ale právě tyhle "káry" si kupují "frajeři", které nějaká ta pokuta nevyvede z míry a často si dokazují jací jsou skvělí řidiči 
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
 Převážně našláplý káry.
  Převážně našláplý káry. může jet dobytek a v Audi slušný řidič a naopak. S Octávkama souhlasím, jejich řidiči jsou často velmi agresivní
  může jet dobytek a v Audi slušný řidič a naopak. S Octávkama souhlasím, jejich řidiči jsou často velmi agresivní 
   nicméně až budu mět audi alroad tak tě přijedu  předje
   nicméně až budu mět audi alroad tak tě přijedu  předje 
](./images/smilies/eusa_wall.gif) a pojistitelů u čsob..tudíž u státu
 a pojistitelů u čsob..tudíž u státu| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |