jedničku nebo dvojku?
prodáte půjčíte?
hrál sem jí asi před 4ma rokama a ted sem si na ní spoměl,že to byla hovadinka tak bych si jí po nocích kdy uspávám mladýho zapařil

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ne po netu ne.jen doma pjekně posoukromuR.e.d.m.a.n. píše:ty t chces hrat po netu vid???? ja mam steam ucet a doslo mi ze tam mam i halfa 2 a ted t6 nehraju nemam funkcni grafiku , tak jestli chces tak ti to muzu pucit na chvili at to nelezi jen tak
JO takhle , tak to staci kdyz si stahnes to co ti poslal Hard a mas topepan píše:ne po netu ne.jen doma pjekně posoukromuR.e.d.m.a.n. píše:ty t chces hrat po netu vid???? ja mam steam ucet a doslo mi ze tam mam i halfa 2 a ted t6 nehraju nemam funkcni grafiku , tak jestli chces tak ti to muzu pucit na chvili at to nelezi jen tak![]()
s lahváčem
ts.tady to maká jaxsvin..tedkon stahuju lajfa no mám 35% od tej doby co to sem dal hartmatysekul píše:Ale asi ne po jehoWi-fi daleko od civilizace nic moc
@ Hardcam: Není problém.Dokonce jsou k tomu i pedály.Válí se mi to ve sklepě.Hrál jsem na tom asi 5x.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |