Zakládám anketu,co si o tom myslíte.. teď tam mám 14" 185/65.
17" 215/40 tam můžu dát..tyhle veliký kola jsem k tomu autu dostal zadarmo.
Betre to s rezervou ,asi do toho nepůjdu,ale jak se říká,kola dělají auto a tomu matrixu by to mohlo dost pomoct,jak je vlastně ošklivej
Tak na zkoušku bych mohl .Vlastně se bojím jen toho,že mě tyhle kola povedou po silnici zleva doprava,podle vyjetých kolejí a když najedu na kamínek,tak si vyrazím zuby
Az pojedes zitra po Pze, podivej se, kolik aut tam jezdi na 17kach+...ja na to nekolikrat koukal a je jich mrte, pomer az neuveritelnej, ale je fakt, ze to nejsou auta za "pade". Nebal bych se toho, komfort sice trochu dolu pujde, ale zase z Matrixe udelas atraktivnejsi auto - btw proti Matrixu ani na plechacich nic nemam, celkem se mi libi a ma aspon variabilni interier.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
... na vzhled bych dal asi ty 17". Já mám na něm 15" 195/55 a ještě by to trochu nižší gumu a větší ráfek kvůli vzhledu sneslo. Co na to podvozek a cestující když to takhle přitvrdíš ukáže čas. Už i ty 15 se mi někdy zdají až až... skáče jak koza. Co potom 17" , aby z toho nebyl komfort kolejového vozidla. Ale zase na druhou stranu za vzhled se musí něco obětovat.
Nyní: Hyundai Matrix 1.6/103HP , r.v. 2004...jezdí..., Bylo:
Opel Astra F 1.6/75HP 3dv, r.v. 1998, stále jezdí :-)
Fiat UNO 1.5/75HP, r.v. 1986, asi ve šrotu
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 50000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.