](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátor: Moderátoři
Tak tycky je hodne znamy problem napriklad v Rusku vzhledem ke stavu silnic. Take casto jsou meneny tlumice jak predni tak i zadni. Kdes byl na garancce? V rijnu musim na 2 garancku a chtel bych nechat dukladne zkontrolovat podvozek. 5000 km po Ukrajine zadna sranda pro podvozek.hanisek píše:dnes jsem byl na garančni prohlidce po 2 letech a nestačil jsem se divit.špatny valec řazeni,vymeneno.špatne stabylizačni tycky,budou meneny,nejsou na sklade.Ma někdo podobny problem.Auto přes pul míče a uz se to takhle sere
mam najeto necelejch 16tis km.mam
ix35 2.0 2wd comfort
Chodim zasadne do servisu Autopalac Spořilov,poradi se vsim a nemusim dlouho cekat.ve ctvrtek jdu do servisu na vymenu tyček stabilizatoru v zaruce.Bylo mi receno zeazibrov píše:Tak tycky je hodne znamy problem napriklad v Rusku vzhledem ke stavu silnic. Take casto jsou meneny tlumice jak predni tak i zadni. Kdes byl na garancce? V rijnu musim na 2 garancku a chtel bych nechat dukladne zkontrolovat podvozek. 5000 km po Ukrajine zadna sranda pro podvozek.hanisek píše:dnes jsem byl na garančni prohlidce po 2 letech a nestačil jsem se divit.špatny valec řazeni,vymeneno.špatne stabylizačni tycky,budou meneny,nejsou na sklade.Ma někdo podobny problem.Auto přes pul míče a uz se to takhle sere
mam najeto necelejch 16tis km.mam
ix35 2.0 2wd comfort
asi pech na kus,kanalum se zdaleka vyhejbamFISHkaa píše:ahoj,
já sem byl na začátku září na oné 2leté prohlídce. Mám nalítáno cca 50tis km a denně v tankodromu v Praze.
Kromě domluvené páčky sedadla řidiče (známá kauza) nebyl na autě jediný problém...
Buď máš prostě pech na kus, nebo vymetáš kanály. Nicméně to máš na záruku ne?
to ti fandím, po zkušenostech servisu Mazdy tam, bych si tam ani neopřel kolo. Já sice jezdím do mateřského dealerství mimo Prahu, nicméně v Praze bych to svěřil Zbraslavskému Nubuhanisek píše: Chodim zasadne do servisu Autopalac Spořilov,poradi se vsim a nemusim dlouho cekat.ve ctvrtek jdu do servisu na vymenu tyček stabilizatoru v zaruce.Bylo mi receno zeix35 neni stavena na nase silnice,to bych si musel koupit tank
to ti fandím, po zkušenostech servisu Mazdy tam, bych si tam ani neopřel kolo. Já sice jezdím do mateřského dealerství mimo Prahu, niméně v Praze bych to svěřil Zbraslavskému NubuFISHkaa píše:hanisek píše: Chodim zasadne do servisu Autopalac Spořilov,poradi se vsim a nemusim dlouho cekat.ve ctvrtek jdu do servisu na vymenu tyček stabilizatoru v zaruce.Bylo mi receno zeix35 neni stavena na nase silnice,to bych si musel koupit tank
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |