Protože mám porouchanou převodovku

tak jsem si na cestu k moři musel pujčit jiné auto tak jsem udělal takové malě srovnáni.Typ vozu:Lantra kombi 1.6 r.v 1996 naj.92000km současná cena okolo 75000kč - 84kw 143nm klima,el.okna,el.zrc.,4repro,2airbag,central Stilo 5D r.v.2004 naj.42000 současná cena 250000kč - 1.4 70kw 128nm,6-stupnová přev., el.okna,el.zrcátka,abs+ebd,6repro,centrál na dálku / Vnitřní prostor - vpředu nastejno,vzadu je v Lantře o hodně vic místa,kufr pod plato na stejno ve dvou s dítětem jsme se vešli v pohodě / jízdní vlastnosti-Lantra lépe sedí na dálnici stilo je trochu citlivé na boční vitr,na okreskach je zase o chlup lepší stilo / Komfort - Lantra má pohodlnější sedačky ale je hlučnější Ze Stila mě bolel zadek ale nerovnosti žehlí lépe / Výkon - Lantra bezkonkurenčně vítězí

,na dálnici když se Stilo rozjede na 150 tak se to dá udržet i na šestku ale okolo 120 jak přijde kopec chce někdy i čtyřku to Lantra nezná.co se týká rozjezdu Stilo se musí hodně Točit aby jelo / Spotřeba dálnice 140-150 okresky 100 Lantra 7.5l Stilo 6.4l /Shrnutí - Myslím že my co máme starší auta nemusíme brečet zase tak hrozný rozdíl to není.Sorry že sem se tak rozepsal ale říkal jsem si že by to třeba někoho zajímalo