Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Díky mocrskedar píše:nevím jestli ti to pomůže, spíše ne, ale aspoň něco...
Díky za odpověď. No já přemýšlím o I30 v kombi a verzi Style-Premium, ale ohledně zadních světel si nejsem právě jistej jestli jsou standartně v těch výbavách s těma ledkama , protože v těch příplatkových výbavách čistě příplatek na světla uveden není. A na fotkách na netu jsem taky zadní světla u kombi nenašel někde v noci jen u hatchbacku a právě u něj kterej to má pak vypadá o dost luxusnějš.Mirus30 píše:Mam pocit ze myslis priplatkovy LED svetla, jak pises "linky", standartne jsou tam takhle podobne svitici, proste ten dolni segment sviti celej i u HB
Tom24 píše:Díky za odpověď. No já přemýšlím o I30 v kombi a verzi Style-Premium, ale ohledně zadních světel si nejsem právě jistej jestli jsou standartně v těch výbavách s těma ledkama , protože v těch příplatkových výbavách čistě příplatek na světla uveden není. A na fotkách na netu jsem taky zadní světla u kombi nenašel někde v noci jen u hatchbacku a právě u něj kterej to má pak vypadá o dost luxusnějš.Mirus30 píše:Mam pocit ze myslis priplatkovy LED svetla, jak pises "linky", standartne jsou tam takhle podobne svitici, proste ten dolni segment sviti celej i u HB
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |