plynovy pedal zahada
Moderátoři: miooo, Moderátoři
plynovy pedal zahada
Mam problem. Mam Santa fe 2007. Pri neutralu seslapnu plyn na 3 tis otacek a pustim tak mi okamzite otacku jdou dolu tak jak ma, ale nekdy se stava ze po pusteni plynu leti az na 4500 otacek a az pak spadnou dolu a v Hyundai servisu mi rekli ze je to normalni, ale mne to normalni nepripada. Kdyz to napojili na pocitac ukazalo to chybu temponatu ale to auto tempomat nema. tak to jsou vlastne dve zahady. Muzete mi prosim nekdo poradit? dekuji mooc
Hyundai Santa fe 2.2crdi 2007
- Reklama
Re: plynovy pedal zahada
Po mých zkušenostech se/ servisákama a počítačem/jediná rada být tebou tak jedu do jiného servisu.
- DanielD952
- **
Hele jen taková otázka...proč šlapeš při neutrálu na plyn, potažmo 3tis otáček? Jen se ptám, že nic takového nedělám, tak jestli něco nedělám špatně
Jen takový dovětek mimo hru...tchán má golfa a pulíroval to před první technickou, najeto celý 4tis a zjistil, že mu to zase jde na neutrál jen do 3tis otáček a víc ani prd, už měl strach jak neprojde technickou, tak jel do servisu a tam mu řekli, že je to normální, že je tam omezovač, aby to lidi nedráždili bezdůvodně na neutrál

Jen takový dovětek mimo hru...tchán má golfa a pulíroval to před první technickou, najeto celý 4tis a zjistil, že mu to zase jde na neutrál jen do 3tis otáček a víc ani prd, už měl strach jak neprojde technickou, tak jel do servisu a tam mu řekli, že je to normální, že je tam omezovač, aby to lidi nedráždili bezdůvodně na neutrál

Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI, 143kw, 194 PS, 387 Nm, 2007
Spotřeba 7,0 - 7,5l/100km
Spotřeba 7,0 - 7,5l/100km
Normalne bych to neudelal, ale utrhnul se mi vyfuk a v urcitych otackach to rezonovalo, ale nevedel jsem ze se utrhnul drzak, tak jsem to seslapl na neutral a poslouchal co to rezonuje a tak jsem prisel na ty otacky. Jinak bych na to neprisel. Na tohle se mi uz ptalo hodne lidi
. dneska jsem byl znova na pocitaci a jen zavada tempomat, a nerekli mi proc tempomat kdyz ho nemam. Vycistili mi plyn a vahu vzduchu a stale stejne uz nevim co dal, dela to jen nekdy a mam strach stim ject na dovolenou.

Hyundai Santa fe 2.2crdi 2007