.... V pátek jsem se stal majitelem tohoto vozu. Viděl jsem ho zatím jenom na obrázku, respektive tu barvu a ještě k tomu na kombiku a já mám hatchback
.... V pátek jsem se stal majitelem tohoto vozu. Viděl jsem ho zatím jenom na obrázku, respektive tu barvu a ještě k tomu na kombiku a já mám hatchback  ... moc se na něj těším.  Až budu mít auto ihned přidám fotky.  Jinak co se týká výbavy mělo by to být new komfort
 ... moc se na něj těším.  Až budu mít auto ihned přidám fotky.  Jinak co se týká výbavy mělo by to být new komfort  nějak nevím co si pod tím představit jinak je autíčko 2014 funglovka
 nějak nevím co si pod tím představit jinak je autíčko 2014 funglovka  už abych jí měl . doufám že mě přijmete a chtěl bych se zeptat zda se tu dělají nějaké srazy?
 už abych jí měl . doufám že mě přijmete a chtěl bych se zeptat zda se tu dělají nějaké srazy?

už se ho nemůžu dočkat
 už se ho nemůžu dočkat  náhodou neví někdo co je ten new komfort? A máte nějaky tipy rady a tak? Dřív sem měl mini 2009 1.6 diesel a tam bylo od začátku do konce co upravovat ale tady předpokládám, že nic moc nebude co?
 náhodou neví někdo co je ten new komfort? A máte nějaky tipy rady a tak? Dřív sem měl mini 2009 1.6 diesel a tam bylo od začátku do konce co upravovat ale tady předpokládám, že nic moc nebude co?