Je tam (mimo jiné)i30 v kombiku,a docela ji chválí,ale totálně sepsuli motor 1,6GDI!
Prý ho nemohou nikomu doporučit,a raději by zvolili naftovou 81kw verzi,
Co vy na to?Máte také tento názor na 1,6GDI?

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
to si nemyslím,spíš je to i o objemu,si myslím že ten 2litr od Magdy pojede supr má i dobrou spotřebu,a turbo nemá.Bofors píše:Bez turba to bude vždycky jen hučet v otáčkách a skutek utek...
Jestli narážíš na kvalitu, tak netvrdím, že Škodovka nemůže být lepší, nicméně z mé zkušenosti zatím (a doufám, že to tak i zůstane) nemám pocit, že by I30 byla nekvalitní či nějak ošizené auto. Na Hyundai dával importér 5 let záruky (byť některé věci jsou z ní vyňaty) v době, kdy Škodovka sveřepě dávala pouze 24 měsíců.trafika píše:Kluci myslíte si,že rozdíl v ceně mezia škodou je "jen"v tom,že platíte za "značku"?
To by byla velká cena za okřídlený šíp
já to beru dle mých zkušeností,měl jsem octávii I 81kw TDI najel na ni 330 000km.a kromě spotřebáku.a tlumičů jsem nic neměnil(spojka,turbo,vstřiky,čerpadlo,altík atd.)vše vydrželo.jen startér jsem ve cca 200 000 repasoval.zajic píše:Jestli narážíš na kvalitu, tak netvrdím, že Škodovka nemůže být lepší, nicméně z mé zkušenosti zatím (a doufám, že to tak i zůstane) nemám pocit, že by I30 byla nekvalitní či nějak ošizené auto. Na Hyundai dával importér 5 let záruky (byť některé věci jsou z ní vyňaty) v době, kdy Škodovka sveřepě dávala pouze 24 měsíců.trafika píše:Kluci myslíte si,že rozdíl v ceně mezia škodou je "jen"v tom,že platíte za "značku"?
To by byla velká cena za okřídlený šíp
Motor 1,6 88 kw jsem nezkoušel a tedy nemohu soudit, ale tuším, že z řad majitelů tady na fóru na něj stížnosti také nebyly.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |